Információ : A böngészője nem támogatja a cookie-k fogadását. Ha szeretne termékeket tenni a kosarába, és meg is vásárolni őket, akkor engedélyezze a cookie-k fogadását.
[VISSZA A LISTÁRA]
Tekintse meg a nagy képet
Hal-lakomák. A recepteket írta és az ételeket készítette Hunyaddobrai Csaba (2003)
Színes ételfotók: Dágány Ferenc. 24, magyar halból készült halétel receptje, borajánlattal. A Haltermelők Országos Szövetsége kiadványa.
Ár:
750 Ft
Raktáron: 2
A kategória paraméterei: Könyvek
Szerző
(Hunyaddobrai Csaba )
Cím
Hal-lakomák
Alcím
-
Kiadás helye
(Budapest)
Kiadás éve
(2003)
Kiadó
(Haltermelők Országos Szövetsége)
Terjedelem
50 p. - ill.
Sorozatcím
-
Kötés
fűzve, színes kiadói borítóban
Méret
24 cm
Állapot
szép
Dedikált, aláírt?
nem